MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan

 • masa pelepasan:2024-06-16 09:55:59
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:579
 • Penerangan pantas:

  Mace,[UNK][UNK]“& rdquo; Elevator shaft: The design conditions are provided by the user to the architectural design dep

Kandungan artikel

[UNK][UNK]“& rdquo; Elevator shaft: The design conditions are provided by the user to the architectural design department. The architectural design department analyzes whether the on-site pit depth, top floor height, reaction force, etc. can meet the installation requirements of the elevator, as well as which building structures are needed (such as smashing stairs or floors) and develops a renovation construction plan. Jika memang diperlukan untuk mengubah struktur lif disebabkan keadaan teknik awam (seperti saiz kereta, lebar pembukaan pintu, dll.), maka pertimbangkan rancangan bukan piawai lif.

Komponen elektrik dibahagi secara kira-kira ke skrin, tukar elektrik untuk setiap sirkuit keselamatan, dll. Ia adalah otak lif dan sistem saraf pusat lif. Gerakan, operasi, dan pintu membuka dan menutup lif semua dikawal oleh ia,MaceLif rumah tangga kecil Villa, dan terdapat banyak kemalangan apabila pendek pintu. Mengapa? Jika seseorang membuka pintu lorong dan memperluas kepala mereka ke dalam, lif berlari ke atas atau ke bawah ke titik ini, dan pintu lorong pendek, lif tidak boleh berhenti, jadi kemalangan sangat mungkin berlaku. So in our daily maintenance work, we must not short-circuit the safety circuit. If it is necessary to short-circuit, we must identify which safety component has a problem and which safety component needs to be shorted. Moreover after maintenance or urgent repairs are completed, we must promptly remove the short-circuit wire. Pembuat lif rumah tangga profesional, dengan kualiti yang besar dan kualiti yang baik pada harga yang masuk akal. Ia adalah tahan api, tahan air, tahan suhu tinggi, kuat dan kekal, selamat dan dipercayai

MaceFenomena ini bukanlah gangguan lif. Apabila lif telah dimuatkan sepenuhnya, lif tidak berhenti: untuk menghindari muatan berlebihan, kereta lif tidak lagi menjawab panggilan keluar stesen seterusnya.

Kandungan asas pengukuran skalator shaft adalah untuk mengukur tinggi angkat. Sama seperti mengukur tinggi tangga lurus secara ketat, tinggi angkat tangga adalah jarak menegak diantara tanah selesai di at as dan bawah sinar sokongan. Apabila menggunakan kaedah garis penggantian untuk mengukur, perhatian patut diberikan kepada sama ada ada titik kedudukan titik turun garis dan permukaan penghiasan sinar sokongan bawah tangga.

PuchovAda telefon api di dalam kereta lif api.

Parameter utama yang menentukan kapasitas penghantaran ialah skalator: kuantiti, lebar jelas langkah, sudut lengkung, lif: muatan bernilai, kelajuan bernilai, tinggi angkat besar, kuantiti, tetapi perhatikan julat pendekatan sangat terhad, umumnya tidak melebihi mm. Secara umum, platform tidak boleh dikurangkan kerana ia mengandungi peralatan seperti kabinet dan motor. Ubah sudut escalator dari darjah ke darjah


MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhanSila perhatikan bahawa seharusnya ada ruang lebih dari mm kiri di kedua-dua sisi escalator, dan apabila diatur secara paralel, tidak ada pengendalian antara kedua-dua escalator.

Keperluan asas untuk lif boleh ditentukan berdasarkan jenis dan parameter utama lif.

Bilik depan lif kebakaran disediakan dengan hidran kebakaran di dalam.

Kost pembolehubahKomponen mekanik mesin tarik lif memerlukan minyak. Terdapat dua skala pada penutup luar mesin tarik. Buka tombol minyak untuk memeriksa sama ada minyak sepatutnya berada di tengah dua skala. Jika minyak lebih rendah dari skala bawah, ia bermakna bahawa mesin tarik sepatutnya dipenuhi minyak. Jika tidak dipenuhi minyak, lif tidak akan beroperasi dengan baik untuk masa yang panjang, yang menyebabkan pembakaran mesin tarik lif dan motor. Selepas lif telah berjalan untuk masa yang lama,MaceLift hidraulik menegak, minyak seharusnya diganti dengan cara yang tepat untuk menjaga mesin traksi bersih dan dalam keadaan baik.

Bangunan rumah gaya menara di atas; Unit tinggal dan koridor dengan lantai atau lebih; Bangunan awam Kelas II lain dengan tinggi bangunan yang melebihi meter; Bangunan tinggi dengan lif yang tinggi lebih dari meter; Lif kebakaran berfungsi mempunyai bilik depan. Kawasan bilik depan lif api independen adalah: kawasan bilik depan bangunan penduduk lebih besar dari meter persegi; Kawasan bilik depan bangunan awam dan bangunan kilang tinggi (gudang) lebih besar dari meter persegi. Apabila bilik depan lif kebakaran dikongsi dengan tangga anti asap, kawasannya ialah: kawasan bilik depan berkongsi di bangunan penduduk lebih besar dari meter persegi, dan kawasan bilik depan berkongsi di bangunan awam dan bangunan kilang tinggi (gudang) lebih besar dari meter persegi.

Apa yang patut saya lakukan jika pintu lif dan pintu pendaratan ditutup dan lif tidak berjalan?


MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhanTeknologi baru peraturan frekuensi dan peraturan tegangan (VVVF), dikurangkan sebagai frekuensi Variable Voltage Variable dalam bahasa Inggeris, mencapai peraturan kelajuan yang tepat dan kawalan enjin. Teknologi peraturan kelajuan ini memastikan operasi lift licin,MaceMesin pembuatan dan pembuatan hidraulik pinggir, aras yang tepat dan fleksibiliti.

Bahan pemasanganPeranti ketegangan pembatasan kelajuan dan peranti ketegangan tali besi patut dilengkapi dengan suis keselamatan.

Jika terdapat benteng yang disimpan di kawasan rumah villa, model kereta yang sesuai boleh dipilih dengan membandingkan lebar dan kedalaman kereta lif berdasarkan saiz, lebar, dan kedalaman benteng. Jika tiada peluru yang disimpan, and a boleh pertama-tama pilih model lif dan cipta peluru baru berdasarkan ruang saiz yang diperlukan untuk model yang berbeza.

Jika lif berada di arah bawah, segera menutup pintu dan kembali ke stesen lantai pertama, dan secara automatik membuka pintu lif.

MaceJika lif berada di arah bawah, segera menutup pintu dan kembali ke stesen lantai pertama, dan secara automatik membuka pintu lif.

Keukuran elevator dan escalator shafts (III)

Dalam kes api, apabila diperintahkan oleh pusat api atau butang operasi dedikasi petugas api lantai pertama untuk memasuki keadaan peperangan api, lif harus segera berhenti di lantai tanpa membuka pintu, kembali ke stesen lantai pertama, dan secara automatik membuka pintu lif jika ia berada di arah atas.


MaceMaklumat produk lain
 • WafangdianJembatan pengangkutan bekasProses penyelenggaraan dalam proses

  WafangdianJembatan pengangkutan bekasProses penyelenggaraan dalam proses

 • DombovarAngkat jambatan naik bimbit hidraulikPersembahan

  DombovarAngkat jambatan naik bimbit hidraulikPersembahan

 • DombovarPlatform penangkapan hidraulik traktifSistem perkhidmatan khusus

  DombovarPlatform penangkapan hidraulik traktifSistem perkhidmatan khusus

 • DombovarPlatform mengangkat bebas halangan menegakApa yang berlaku dengan penyelenggaraan mekanikal

  DombovarPlatform mengangkat bebas halangan menegakApa yang berlaku dengan penyelenggaraan mekanikal

 • JarvenpaaPengubah stesenApa konfigurasi dan ciri-cirinya?

  JarvenpaaPengubah stesenApa konfigurasi dan ciri-cirinya?

 • Fijizambia_ districts. kgmPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikApakah langkah berjag

  Fijizambia_ districts. kgmPlatform penangkapan jenis keretapi panduan hidraulikApakah langkah berjag

 • Fijizambia_ districts. kgmJembatan pengangkutan gudangPenyelesaian untuk masalah produk

  Fijizambia_ districts. kgmJembatan pengangkutan gudangPenyelesaian untuk masalah produk

 • NorfolkBridge Mobile Boarding BridgeMemanfaatkan pasaran

  NorfolkBridge Mobile Boarding BridgeMemanfaatkan pasaran

 • segera:Peringatan: Maklumat MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan memberi anda MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan oleh syarikat kami, perkhidmatan MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan. MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di MacePlatform penangkapan utama tahapFaktor kelemahan pasaran secara keseluruhan, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!